Thursday, December 30, 2010

ONSET OF SERIOUS PROBLEMS


"ONSET OF SERIOUS PROBLEMS
( MALAYSIA - SINGAPORE TOUR 2011 )


Band Descriptions :
Duo members (vocals/guitar & drums), their old players in the scene with a lot of experience ... ONSET OF SERIOUS PROBLEMS from Jakarta, Indonesia play powerviolence meet fastcore with hyperblasting part ala GRIDE.!!! ex member : Thinking Straight, Taste of Flesh, Panic Disorder (brutal death), Genderuwo (grindcore) the drummer also member MORBID DEVOURNMENT (brutal death metal from Jakarta).

GIGS SCHEDULE :
- Friday, 4 Mar 2011 : ?????????????????????????
- Saturday, 5 Mar 2011 : Show at JOHOR BAHRU, MALAYSIA
- Sunday, 6 Mar 2011 : Show at SINGAPORE
- Monday, 7 Mar 2011 : A Day Off at SINGAPORE
- Tuesday, 8 Mar 2011 : Show at KUALA LUMPUR, MALAYSIA
- Wednesday, 9 Mar 2011 : Return to JAKARTA

sampai jumpa....
Ari Bowkore "

I received this information through myspace from Ari Bowkore (of Teriak Records) today. This one is indeed a good news! Info about Onset of Serious Problems can be found over here. \m/


Wednesday, December 29, 2010

your.catalyst.state

I have two things to share today:

+ 'Hot stuffs' at yourslavestate.blogspot.com. Go figure it out yourself!
+ A new song added here. But it's still a prototype of a shape of brooding antagonist to come. :)

Kthxbai. Cheers!~



Saturday, December 11, 2010

Labu + Lappy.


See... I told you he loves to sit on the lappy. More pics of him here.

Thursday, December 2, 2010

Friday, November 26, 2010

Wednesday, November 24, 2010

Sodom: In War And Pieces


Intrigued, eh?


* More info: Here and here.
** The intricate cover artwork done by Berlin-based artist/illustrator,
Eliran Kantor!

Cheers!

Sunday, October 31, 2010

Thursday, September 30, 2010

pulsus letalis


Remember them? Now that's what we call Grindcore!


+ Photo is taken from here... and read the info as well.

Thursday, September 23, 2010

Wednesday, September 8, 2010

lebaran.


...dengan ingatan tulus ikhlas... kenang daku dalam doamu.

Tuesday, August 31, 2010

"Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem"


What man is a man who does not make the world better?”


I still remember clearly of his witty banter; on how he approached me to start a conversation
for the first time and on how he repeatedly citing the dialogue above that he took from ‘Kingdom of Heaven’ movie every time we meet… and from time to time he sent me the same quote thru SMS without fail.

His unique jokes were truly one of a kind. But after this, it’ll be no more… certainly and he’ll surely be missed. Al-Fatihah to Muhamad bin Abdullah aka Pret, a good friend and brother for all of us who knew him.

May you rest in peace forever.

Friday, August 27, 2010

Saturday, August 21, 2010

sutera atau rayon

"Jika kau seteru
Pena ini pedang untukmu
Puisiku ini
Hanya racun dalam madu

Dan suaraku

Akan pasti menjadi guruh
Yang menyambar
Dan pastikan membakar
Rayon cintamu

Jika kau seteru

Laguku menjadi peluru
Pastikan meledak
Menembusi telinga itu

Layu bunga

Kerana kehilangan madu
Layu cinta
Tak dapat memenuhi hasrat rindu

Andainya engkau kekasihku

Penaku menjadi seruling
Menghembus irama rindu
Tanda kasih tak berpaling

Rayon palsu

Pasti akan lusuh...

Rayon

Berganti sutera sejati..."

+ click here to listen.

Monday, August 16, 2010

a slight reminder.

"Many of the great achievements of the world were accomplished by tired and discouraged men who kept on working."

Tuesday, August 10, 2010

Thursday, July 29, 2010

so what?

ZINE GUA DAH SIAP! SO WHAT?! HAHAHAHAHA...

+ Further info: sketchyourbrain.blogspot.com

words to ponder.


"When bands find they have no takers it knocks the stuffing out of them unless they have abnormally high self confidence. Ultimately it leads to members leaving, or the clever ones quickly bury their mistake and move onto pastures new. From a label point of view its no fun losing money and believe me, selling no records gets boring real fast."

+ Further reading: askearache.blogspot.com


Yeah, reality bites.

Tuesday, July 20, 2010

Thorr's Hammer



1995



2009

Yes, it's Thorr's Hammer. One of my favourite bands, of course.

You can check them out over here: myspace.com/thorrshammer

The myspace page made by a fan. It's stated "Member Since: 11/24/2005" at the General Info section. So it means it's just approximately another 4 months away to be 5 years this site has been built/existed. If you wonder who's actually behind the site, it's actually me... yours truly. It's been viewed 40601 times and the 'Norge' song been played 49548 times to date. Hmm... not bad. The only turn off is I've forgotten the password. How lame is that? Duh...

Saturday, July 17, 2010

deliverance


Title: Special Delivery From The Past

Date: July 17th, 2010 (Saturday)
Material/Technique: Juxtaposition/Digital Collage

Thursday, July 15, 2010

Crust or die!



Izinkan gua layan crust yang ini buat sementara waktu.

+ Klik sini untuk crust yang lain. :)

Tuesday, July 13, 2010

Tuesday, June 22, 2010

GridLink



"We are starting work on our second LP tentatively titled "Orphan"."
- GridLink.

Yay!


+ For more info: Here.


Saturday, June 5, 2010

Ohai!


Mai nem iz Labu. Ai iz awesomenez. Kthxbai.

Friday, May 21, 2010

Pac-Man!

Siapa tak pernah main Pac-Man, dia memang ______________ (<-- isi perkataan yang sesuai).

Gambar di atas adalah typeface google sempena
ulangtahun Pac-Man yang ke-30, esok 22 Mei 2010.



Monday, May 17, 2010

Homage to Ronnie James Dio: 1942 - 2010

In memory of the late Ronnie James Dio. May his soul rest in eternal peace.

Read here for more.

Sunday, May 16, 2010

malas mungkin.

hari ni, aku pos status kat facebook macam ni:

"mahu kembali berkarya dengan lebih serius. Di masa-masa dulu yang sia-sia... atau malas mungkin..."

itulah kenyataannya. aku rasa aku dah lama senyap. asyik ajar orang... last-last aku yang dormant. artworks baru? ada juga. tapi semuanya tasteless, soulless. aku rasa tak sampai tahap. tak sampai dengan apa yang aku cuba sampaikan. macam klimaks sekerat. pancut tak habis. tak sedap. tak puas. mungkin masa aku dah kurang. mungkin aku banyak buat benda-benda tak berfaedah. mungkin aku banyak fokus pada benda-benda lain. seni visual aku hancus ke mana. damn. ini semua pasal 5 artworks aku yang hilang tahun 2003 dulu. sekarang dah masuk tahun 2010. dah 7 tahun berlalu. aku rasa cukup-cukup la kenangkan barang yang dah lepas. takkan nak biarkan perkara lepas ganggu kepala otak aku ni, sampai takde mood memanjang nak buat karya baru? aku ada juga buat sketches, artworks kecik-kecik, conteng-conteng sana-sini... banyak juga idea yang aku dah visualkan dalam kepala otak tapi tak keluar sebagai visual... namun keluar sebagai penulisan; sajak (konon) dan monolog (konon). tak kurang jugak dalam bentuk aural... bunyi-bunyian. banyak artworks yang aku buat lepas kejadian 7 tahun lepas tu rata-rata sebenarnya tak siap. tak kira la orang kata siap ke tak ke... aku tetap kata tak siap. macam aku kata tadi... klimaks sekerat. pancut tak habis. tak sedap. tak puas. aku ada banyak kanvas kosong dan papan lapis kosong. yang dah siap dengan prime dengan emulsion putih lagi. tapi... aku tak siapkan jugak. kat studio aku ada satu box board yang aku lekatkan kat dinding. ada lukisan mixed media yang 30% siap. siap? mana siap! tak siap lagi la! dah dekat 5 bulan aku biarkan macam tu je. tiap kali students aku masuk mahupun keluar mesti ada je yang berhenti dan kemudian belek, sentuh, gosok-gosok permukaan artwork tu. dalam seminggu mesti ada je yang tanya, "ni dah siap ke sir?". "kenapa?", aku tanya cara malas-malas. "menarik...", dia jawab. "hah, ye la tu!", balas aku sambil blushing sikit. aku pun tak tahu nak jawab macam mana. kekadang aku berhenti kejap depan artwork yang boleh tahan besar tu, aku touch up mana yang patut... tak sampai sejam, aku stop. lepas tu sambung kerja aku yang lain. hai laaa... bila mau siap itu artwork? aku tak kira, lepas ni aku mesti settlekan semua artworks yang tertangguh. siap la kau kanvas-kanvas, kertas-kertas dan papan-papan kosong... akan aku palitkan kesemuanya nanti. peduli setan okey ke tak okey ke, yang penting aku nak semua surface tu berlukis, bercat, berwarna, berjiwa dan 'pancut' habis-habisan. dah sampai masanya aku hidupkan sketches aku yang ada dalam simpanan. drawing itu semua fikiran aku, tak lama lagi aku berikan dia perasaan dan jiwa. aku akan paparkan kesemua lukisan tu dalam blog ini kelak. itu janji aku. cantik ke tidak ke, aku tak peduli. persetankan dan permalaikatkan itu semua. aku mahu bergerak, tak mahu dormant lagi. hibernasi ini sangat memedihkan. aku dah benci. muak. jemu. menyampah. meluat. okey la aku nak stop... nanti aku tambah lagi apa yang aku nak tambah kat dalam entry ni. aku malas nak buat/bahagi perenggan. bukan korang nak baca sangat pun. bye.

Wednesday, May 12, 2010

Homage to Frank Frazetta: 1928 - 2010



Frank Frazetta, the legendary fantasy and science fiction artist has died of a stroke on May 10, 2010, in a hospital near his residence in Florida. He will be sorely missed by many.

May his soul rest in eternal peace.


Further reading:
+ frankfrazetta.net
+ wikipedia.org
+ comicsbeat.com
+ fearnet.com
+ newsarama.com
+ poconorecord.com

will you ever learn?

Okay, this one is hilarious...

and this one too.

But this one is the wimpiest of it all. Click here for witnessing the truth.


+ For more 'scenesters': Here.

Friday, May 7, 2010

Helen Woodson?


After downloading 'A Dream?' no.2 from koleksizine.blogspot.com, I read it all thoroughly and I found it exhilarating in terms of the collected memories behind it as well as persons/names that are included. Wifey also contributed artworks. I thank her a lot for the contributions even though now she thinks that the artworks are an embarrassment. No wifey, it was lovely... and I love it all, truly.

Among other, I almost forgot in that issue I've also included a letter by Helen Woodson, a political prisoner jailed in Fort Worth, Texas. And based on the several sites I've visited, she is currently 'resides' in Bates County Jail, Missouri since 2004 after being released in only two days from the previous imprisonment. What the? But she seemed to know about it beforehand when in the letter she wrote, "The 2005 release date is just a guess, since I have several sentences, and the final date has not yet been computed". The rest of it you can read at her letter above extracted from my zine.

I've always portrayed her as the 'Western Phoolan Devi', with the bravery she has and notorious in her own way.

Below here are the sites about her, click for more information.
+ anarchopedia.org
+ Peace activist receives 51-month prison term
+ Woodson Out and In Again
+ Helen Woodson in Kansas City Federal Court

And for more information about activists live behind bars:
+ Earth First! Action Update